Product Brand: Ozone

Aura

54 500 kr56 500 kr

Etter 4 år med hardt arbeid nærmer Ozone seg nå produksjonsstart for en av de vingene det knytter seg størst forventinger til i 2023, Ozone sin nye 2-liner i EN-C kategorien; Aura.

Vi har hatt gleden av å få kjenne på en av de ferdige vingene som nå er i ferd med å gjennomgå sertifiseringsprosessen før salgsstart, som er forventet å starte rett rundt årsskiftet. Vi vet at vingen skal erstatte M7 og LM7 og er i følge Ozone den idèelle første 2-liner for erfarne C piloter. Den er ikke ment å skulle erstatte Delta/Alpina men vil være et naturlig neste steg for piloter med erfaring og ferdigheter på EN-C nivå.

Russell sier videre at Aura henter mye fra de øvrige 2-linerne til Ozone og representerer også et steg opp i ytelser fra M7/LM7 men med veldig like, om ikke identiske, flyegenskaper og oppførsel. Men med den karakteristiske flyfølelsen en 2-liner gir med direkte kontroll over angrepsvinkelen fra B riserne.

Ozone har en veldig demokratisk bestillingsprosess, den innebærer at ingen distributører har anledning til å forhåndsbestille men alle stiller likt straks nye produkter legges inn i B2B systemet, det betyr videre at om vi allerede på det tidspunktet har relativt god oversikt over hvem av våre kunder som skal ha det nye produktet slik at vi får lagt dette inn umiddelbart, så vil vi kunne sikre oss av de første produksjonsbatchene. Derfor legger vi nå ut Aura for forhåndssalg selv om ikke all informasjon er kjent ennå.

Standardfargene er ikke kjent, og den endelige prisen er heller ikke kjent, men siden den er ment å skulle erstatte M7 så bør vi likevel være relativt nær hva pris angår. Når du legger inn din bestilling så er det viktig at du velger riktig størrelse og om du skal ha en av standardfargene eller om du ønsker spesialfarger. På denne måten så får vi god oversikt over totalt antall vinger og størrelser.

På samme måte som Ozone så gjelder first-come-first-served prinsippet, det vil si at vi vil prioritere tidspunkt bestillingen ble lagt i våre systemer i forhold til leveranser til dere. Vi tar et forhåndsbestillingsforskudd på kr. 500,- som blir trukket fra på den endelige ordren når den tid kommer.. om du legger bestilling nå men senere kansellerer beholder vi gebyret.

NB! Det er ikke mulig å bestille til annet tilbehør, seler etc. på forhåndsbestillingen, eventuelle slike ønsker ordner vi i ettertid.

Free shipping on orders over $50!

  • Check Mark Satisfaction Guaranteed
  • Check Mark No Hassle Refunds
  • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • Discover Card
  • PayPal
Varenummer: I/A Kategorier: ,
Vektområde (kg)

XS (60-75), S (70-85), MS (80-95), ML (90-105), L (100-115), XL (110-130)

Design

En av standardfargene, Spesialfarger