Bir Billing

Å fly paraglider langs denne fjellrekken som huser 8 av klodens 10 høyeste fjelltopper er en opplevelse som gir varige inntrykk. Vi har lenge ønsket å reise til denne delen av verden for å fly og nå har vi endelig fått anledning til å gjennomføre dette. Vi vil gjerne invitere med deg til denne første gjennomkjøringen på en tur som vi håper vi kan sette fast på kalenderen fra og med i år.

Klikk på avreisedatoen for å aktivere bestillingsknappen.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Betal et depositum på 3 000 kr per vare

VIKTIG!

Hvis uhellet først er ute så er det et par ting man bør ha klart for seg. Sykehusstandarden er ikke like god som vi er vant med i Norge. 

Lkevel har det skjedd mye bra de siste årene også i Bir Billing. Med økende aktivitetsnivå så er sykehusene ikke lenger ukjente med paragliderrelaterte skader. Men tilgang til redningshelikopter kan være begrenset og kan ta lang tid å få rekvirert.

Videre så er denne delen av verden preget av en langvarig konflikt med nabolandene, det betyr at det militære har en betydelig tilstedeværelse og bestemmelsesrett i regionen. Noe som feks. kan føre til vilkårlig stenging av flysteder og luftrom. Våre kontakter mener at der finnes veier rundt dette men det er på ingen måte garantert at vi får lov til å fly upåvirket av slike lokale forhold.