Utvidet grunnkurs paragliding – Polarsirkelen Hang- og Paragliderklubb

Lær deg å fly paraglider med Polarsirkelen Hang- og Paragliderklubb og noen av Norges dyktigste instruktører!

Meld deg på deres utvidete grunnkurs i Hellas, og få opplevelser du aldri vil glemme gjennom en ny hobby som alltid vil få deg til å vende blikket mot himmelen!

På grunn av store avstander og tildels lange perioder med lite flygbart vær, er det slik at det mange steder i Norge ikke alltid er like lett å gjennomføre gode og kompakte grunnkurs i paragliding.

Derfor arrangerer Polarsirkelen Hang- og Paragliderklubb et utvidet grunnkurs i Drama i Hellas. Dette utvidete kurset vil bli gjennomført over 14 innholdsrike og aktive dager. Vår målsetning med kurset er at elevene skal få vesentlig mer mengdetrening enn man ofte rekker i Norge samtidig som man får en aktiv og sosial ferie med likesinnede i et av Europas mest gjestfrie land.

 

Hvem passer dette kurset for?

Dette kurset er spesielt tilpasset elever som er høyt motiverte for å begynne å fly, og som er innstilt på å legge ned den tid og innsats som skal til for å få til en god og strukturert progresjon og læring.  Det vil bli lagt opp til at en mot slutten av kurset får trent på ferdighetskravene til neste trinn (PP3) samt kommer et godt stykke på veien på erfaringskravene til neste nivå.

 

utstyr

Når det gjelder utstyr til kurset og for videre progresjon så er det ingen tvil om at det er en fordel at man tidlig blir godt kjent med og komfortabel med både vinge og seletøy. I kursprisen er det inkludert bruk av kursutstyr. Men dette utstyret er ikke veldig representativt for de egenskaper og den flyfølelsen et tilpasset moderne utstyr gir. Vi mener at elever som føler seg sikre på at paragliding er noe en vil gjøre en innsats for å bli god til, så vil det være en god investering å allerede fra dag 1 fly det utstyret en skal gjennom progresjonen med. Og du får derfor hele 7000 kr i rabatt på utstyrspakke, dersom du velger å kjøpe eget utstyr fra vår samarbeidspartner til kurset. Du løper likevel ingen risiko dersom du ikke blir sertifisert etter endt kurs, da tar vår partner utstyret tilbake til kjøpesummen minus 15%.

 

din lokale klubb

Det er svært viktig som fersk elev at man kommer raskt inn i det lokale flymiljøet der man bor. Slik kan man fortsette progresjonen uten opphold. Derfor vil instruktørene bistå med at at du som elev blir overført til din lokale klubb, og i tillegg vil et utsjekksstipend på kr. 1000,- bli overført til denne. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å være en del av Polarsirkelen Hang- og Paragliderklubb, også i fortsettelsen om du ønsker det.

 

praktisk informasjon

Kursprisen inneholder

  • Instruksjon
  • Lærebok
  • Godkjent helhjelm
  • Leie av utstyr
  • Overnatting i enkeltrom (enkeltrom som opsjon)
  • Frokost og lunsj hver dag
  • Hente-/bringetjeneste fra og til flyplassen i Thessaloniki og til og fra start hver dag
BEtaling, depositum og andre kostnader

Du betaler et depositum på 3000,- som bekrefter din påmelding, restbeløpet blir fakturert fra klubben nærmere oppstart. Dersom du velger å melde deg av får du ikke depositumet refundert, dersom kurset blir avlyst vil du få hele depositumet refundert. Merk at kostnader til Norsk Luftsportforbund i forbindelse med innmelding, klubbkontingent og obligatoriske og frivillige forsikringer ikke er inkludert i kursprisen.

Dette er et kurs i regi av, og til inntekt for
Polarsirkelen Hang- og Paragliderklubb.

Velg grønn startdato for kurset i kalenderen under og fyll inn feltene for å melde deg på.

Velg kursdato:

"*" obligatorisk felt

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele rom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Som standard er alle satt opp med dobbeltrom, men om du ønsker enkeltrom så er det bare å huke av her
Som standard er alle satt opp med dobbeltrom, men om du ønsker enkeltrom så er det bare å huke av her
Inkludert i kursprisen er leie av utstyr for gjennomføring av kurset, men om du allerede har ordnet deg utstyr (og instruktør godkjenner dette) så huker du av for det valget under. Om du vil gjennomføre kurset med eget nytt utstyr fra Termikk & Rotor så huker du av for det valget så vil du bli kontaktet og veiledet i valg av utstyr optimalt tilpasset deg og din flyging samtidig som du sparer hele 7000,- på utstyrspakken.
Betal et depositum på 3 000 kr per vare

Hjelpeinstruktør

Kjell-Harald Nesengmo
91777353

Hovedinstruktør

Roar Skogseth
91663904

Hjelpeinstruktør

Rita Iversen