Espírito Santo – Explore

  • Oppmøte i Vitoria den 22.02-2025 før kl. 14.00
  • Hjemreise fra Vitoria 08.03.2025 vi kommer til å ankomme flyplassen ca. 1200

Vi har gleden av å presentere vår nye tur til Brasil. Dette er en rundreise i statene Espiritos Santos og Minais Gerais. Turen egner seg for den eventyrlystne PG pilot, man må være minimum PP3 for å være med på denne turen. Vi møtes i Vitoria hvor bussen vår plukker oss opp, det er 1,5 timers reise til det første flystedet Alfredo Chaves. Dette er ett nydelig flysted hvor dagens oppgave typisk vi l være å fly til stranden, en flott distansetur på 20-30 km. litt avhengig av hvilken strand vi velger å lande på. Vitoria er veldig fin by med flotte strender, lurt å sette av en dag eller 2 til bading før eller etter selve turen, dersom man er lysten på det. 

På hele denne turen har vi også inkludert hentetjeneste så vi kan improvisere en hel del. Vi blir noen dager her for å akklimatisere oss før ferden går videre litt etter værmeldingen . Flysteder vi har tenkt å besøke inkluderer videre Castelo, Santa Teresa, Guando Baixo og Governador Valadares. Det er flotte distansemuligheter på alle stedene, men dersom du har 100 km. som mål er nok den klassiske turen vi har til Goverandor Valadares bedre, men vi har muligheten på flere av stedene her også. Vi komme ikke til å forhåndsbestille overnatting her, trives vi og det er godt flyvær blir vi, hvis ikke går ferden videre.

Turen inkluderer transfer Vitoria tur/retur, guiding, overnatting med frokost og transport/hentetjeneste. Enkelte steder kommer vi ikke opp til starten med vår buss, dersom man må bruke lokal transport til starten er dette ikke inkludert i vår pris (ca. 50,- kr. pr. tur).

Termikk & Rotor

Dette er en rundreise i statene Espírito Santo og Minais Gerais, turen egner seg for den eventyrlystne pilot som liker å oppdage og fly nye steder.

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Betal et depositum på 2 000 kr