Kruševo – Progresjon + XC

I sommer går turen til Kruševo i Nord-Makedonia igjen. Vi kjørte denne turen for første gang i 2014, stedet har ett fantastisk potensiale med flyforhold for alle nivåer. Landet er ikke bare kjent for sin store historie, hyggelige mennesker og vakker natur, men er i vår verden også kjent for sine utrolige flotte og varierte flyforhold med både fjell- og flatlandsflyging.

Det har vært avholdt flere store konkurranser her nede, blant annet har det vært avholdt Norgesmesterskap i paragliding her. Normalt er det myke gode store løftområder her på disse tidene av året og forholdene passer for piloter på alle nivåer.

Opplegget inkluderer:

  • transfer til og fra flyplassen i Skopje (SKP)
  • lokal transport til flystedene
  • halvpensjon (frokost og lunsjpakke)
  • overnatting i enkelt- eller dobbeltrom

Vi skal bo hos den lokale guruen Igor på hans nye hotell sentralt i Krusevo. Igor har mange års erfaring fra området og vil være med som hovedguide sammen med en guide fra oss. Krusevo vil være vår base og hovedflysted, men avhengig av vær og forhold vil vi flytte oss litt rundt. Vi bor midt i sentrum, med mindre enn 5 minutters gange til restauranter osv.

Nord-Makedonia er en geografisk og historisk region på Balkan i sørøst-Europa, med et areal på ca. 67 000 km² og en befolkning på 2,15 millioner.
Regionen dekker deler av Hellas (Makedonia (Hellas), ca. 52,4 %), Republikken Makedonia (ca. 35,8 %), Bulgaria (ca. 10,1 %), Albania (ca. 1,2 %), og Serbia (ca. 0,5 %).
I klassisk gresk tid og hellenistisk tid var Kongeriket Makedonia et mektig makedonsk rike. Aleksander den store kom fra Makedonia.

Termikk & Rotor

Her det gode muligheter for alle nivåer til å trene til samt få sine første distanseturer under veiledning, og selv erfarne distansepiloter vil du få godt utbytte her med lange turer og mange timer i lufta.

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Betal et depositum på 2 000 kr