Motril – Progresjon

Dette er som ett videregående kurs for deg som er fersk PP2-PP3, selvom piloter på alle nivåer også vil godt ha utbytte av denne turen. Turene er ment for å lære termikk og hang flyving. Det er alltid instruktør både på start og landing, slik at du er sikret en god personlig oppfølging. De som har vært med har vært meget fornøyde. Kystheng i Spania er ikke slik som vi tenker oss her hjemme. Noen steder er det høydeforskjell på ca. 300 meter og det er termisk. Vi har et godt samarbeid med en lokalkjent pilot. Dette viser seg veldig nyttig, da det er meget varierende vindstyrke og retning fra sted til sted. Vi pleier også å ta noen dager inne i landet i nærheten av Granada. Her er det et nydelig flysted med snill termikk. Et annet sted vi pleier å fly fra har en høydeforskjell på 1800 meter.

Sosialt har vi det veldig fint. De fleste middagen spises hjemme på huset hvor vi bor etter en lang dags flyging, vi har en meget god spansk kokk. Dersom vi spiser ute på restaurant, er det meget enkelt da alt er inkludert.

Opplegget er Mostly-Inclusive og inkluderer:

  • henting og levering på flyplassen i Malaga (AGP) , rundt kl. 1200 og 1900. Hjemreisetidspunkt kan være når som helst på morgenen/dagen
  • fullpensjon (frokost, lunch og middag)
  • overnatting
  • instruksjon og oppfølging av erfarne instruktører

Det vil bli mulighet til å avlegge teoriprøve til neste trinn.

Du kan bestille flybiletter med f.eks. Norwegian eller SAS. Prisene ligger mellom kr. 2-4.000,-

Rotor Akademiet

Vi reiser til Motril for å gi progresjonen en vitamininnsprøytning før vårtermikken starter i Norge. Her har vi tilgang til en variasjon av starter og landinger som gir god trening til piloter på alle nivåer. 2 instruktører + 2 hjelpeinstruktører på maks. 14 deltagere.

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Betal et depositum på 2 000 kr