Norma – Progresjon + XC

Sør-Italia og Norma på høsten er en avslappende og fin tur med enkel og variert flyging i vakre sør-europeisk landskaper og klima. Turen passer godt fra PP3 og oppover som en fin forlengelse av den norske sesongen og kan by på gode XC forhold.

  • Henting på ankomstdag fra Leonardo da Vinci – Fiumicino (FCO) flyplassen ved Roma. (oppmøte ved AVIS)
  • Transport hjemreisedag fra hotellet 0900 så det er hensiktsmessig med billett hjem etter kl. 1300.
  • Transport til start og retrieve etter landing
  • Frokost
  • Guiding av instruktør og hjelpere

Medlemskap i den lokale klubben er ikke inkludert og koster € 10-15

Bestiller man biletter i god tid er det mulig å få tur/retur Gardermoen for litt under kr. 2.000,-. Det er ellers mulig å ta toget til Norma og vi vil da hente deg på stasjonen.

Termikk & Rotor

Sør-Italia og Norma på høsten er en avslappende og fin tur med enkel flyging i vakre sør-europeisk landskap og klima. Turen passer godt fra PP3 og oppover som en fin forlengelse av den norske sesongen og kan by på gode XC forhold.

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Betal et depositum på 2 000 kr