Roldanillo – XC

Turen går til Colombia, og til det meget kjente flystedet Roldanillo. Vi møtes i Roldanillo lørdag 30. november. Det lønner seg å ta fly til Cali og ta buss/drosje derfra, taxi koster ca. 800 NOK, buss er ca.1/10-del. Vi kjørte tur hit i 2019, 2021, 2022 og 2023 og fløy veldig mange lange turer, de fleste kom lenger enn 100 km. 100 km. er ett naturlig mål for gruppa. 

På tross av alt det man har hørt og lest er dette ett trygt og fint reisemål med en utrolig hyggelig lokalbefolkning. Klimaet er tropisk, så det er behagelig varmt. Planen er å oppholde hos i Roldanillo hele turen, flygingen her er helt i verdensklasse. Det er blanding av fjell og flatland. Turen passer for deg som er litt erfaren PP4 eller høyere. Vi kommer til å vektlegge å fly distanse. Vi er så heldige at vi har fått booket hotell hos Pg-hotellet Cloudbase. Eieren av hotellet Jonathan er tidligere sveitsisk topp-pilot. Han er med som guide på vårt team. En bedre pilot til å fly i dette området finnes ikke. Dette er er det ultimate stedet å bo i Roldanillo, rett ved Plazaen og bussene fra rundt omkring stopper like ved. I tillegg har vi en egen hentebuss.

Turen inneholder:

  • Overnatting
  • Frokost
  • Transport til start og retrieve
  • Guiding
Termikk & Rotor

XC flyging i verdensklasse

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Betal et depositum på 2 000 kr