Sør-Afrika – Discover

Vi flyr inn til Cape Town, og reiser deretter nedover langs det Indiske hav til Wilderness. Her kan du kan foreta verdens høyeste strikkhopp fra bro (216 meter).Wilderness er et lite paradis for oss pg-piloter og det ligger en rekke flysteder innenfor en halvtimes kjøring fra hotellet. Hotellet vi bor på ligger i Wilderness sentrum og har god kvalitet. Her kan vi fly både hang og termikk. Turen avsluttes med flyging oppe i Porterville nord for Cape-Town, hvor vi har mulighetene for de gode distansene. Vi reiser fra Porterville lørdag morgen ca. klokken 09.30 og regner med å være på flyplassen ca. klokken 12.00. Hvis du vil oppleve Cape Town anbefaler vi at du tar noen ekstra dager her.

Turen egner seg for den typiske fritidspiloten, og det vil være flyging for alle nivåer. De som først og fremst er ute etter hard termikk og store distanser bør nok ikke være med hit, selvom det er relativt enkelt å fly 100 km i Porterville hvor vi er siste uken. Turen avsluttes med 7 dager i Porterville, og her er det mulig for fin distanseflyging for de mer erfarne. 

Vi kommer til Cape Town på våren, og temperaturen er sommerlig samtidig som det ikke har blitt alt for varmt. Senere i sesongen er det meget travelt over alt, mens når vi er der vil det ikke være overfylt med piloter.

Inkludert i prisen:

  • overnatting i dobbeltrom, enkeltrom tilgjengelig mot tillegg
  • guiding,
  • frokost.
  • transport.
  • I tillegg kommer flybilett, eventuelt lokale flystedsavgifter ca. 300-400 kr. og lommepenger.
Termikk & Rotor

Både å reise i og å fly paraglider i Sør-Afrika er et eventyr, på denne turen reiser vi til to flysteder som er forskjellige og byr på variert flyging..både heng og termikk.

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.
Betal et depositum på 2 000 kr