Treningssamling NC og Nordisk

Bli med på treningssamling i forkant av NC-uka!

Med fem treningsdager i forkant av NC-uka i Laragne er målet å justere inn flyformen og bli kjent i området. Vi legger opp til oppgaver som følger rutene vi mest sannsynlig kommer til å fly under NC-uka og Nordisk.

Vi kjører samme opplegg som vi har hatt suksess med i Mexico, hvor vi deler oss inn i hotshit og softshit-grupper. De raskeste flyr i hotshitgruppa, og de som har litt bedre tid flyr sammen med softshiten. Planen er at alle skal fly samme oppgave, og målet er å tilby et opplegg for alle uavhengig av ferdighet og utstyr.

Treningslederne under samlinga er Rolf Dale, Ronny Helgesen og Dagfinn Graneng. Rolf og Ronny er blant de mest meritterte paragliderpilotene i Norge og har flere Kongepokaler mellom seg.

Opplegget

Dagene starter med transport til start, hvor vi har en briefing og går gjennom dagens oppgave. Når vi flyr så har vi et par følgebiler som plukker opp de som lander. På ettermiddagen samles vi og går gjennom oppgaven. Pilotene sender inn loggene sine, og vi går gjennom turen på et 3D-kart, hvor vi kan diskutere rutevalg, strategi og forskjellige situasjoner som oppstod på turen. Vi går også gjennom hendelser slik at vi kan lære av hverandre.

Dersom været er for dårlig til å fly, så legger vi opp til teoretisk undervisning og annet sosialt opplegg.

NC-uka og Nordisk

NC-uka er en del av Norgescupen i distanseflyging og vil telle mye på sammenlagtresultatet for 2024. Under Nordisk mesterskap, som er uka etter NC-uka, kåres også Norgesmester i paragliding.

Bli en flinkere distansepilot

Vi håper at så mange som mulig vil være med oss og trene på å fly paraglider. Man må ikke fly 2-linere for å være med og lære, og man trenger heller ikke noe erfaring med konkurranseflyging. Man må ha PP4 for å være med på treningsuka, og PP5 for å være med på konkurransene i etterkant. Vi tror at å være med på konkurranseflyging er den mest effektive måten å bli flink til å fly distanse! Det fins distansepiloter som er dårlige konkurransepiloter. Men det fins ikke konkurransepiloter som er dårlige distansepiloter. 

Vi håper at så mange som mulig blir med på opplegget.

Rotor Akademiet

Skal du til Laragne og fly under NC uka og eller Nordisk? Da er dette treningsopplegget uka før noe for deg.

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

"*" obligatorisk felt

Din informasjon

Ditt sertifikatnivå*

Pårørendeinformasjon

Navn

Preferanser

Om du melder deg på sammen med en bekjent som du vil dele dobbelrom med så skriver du inn navnet på vedkommende i feltet under.