Valle de Bravo – Monarca Open

Vi har nå arrangert turer til Valle de Bravo i 25 år og har ikke funnet et sted som er i nærheten av denne flybarheten. Termikken starter klokken 10.25 hver dag 🙂
Temperaturen på dagen er som den beste sommerdagen i Norge, mens på kvelden er det godt å ha en genser, fleece eller dunjakke.

  • Møtested er puerta 9 (utgang 9) i terminal 1
  • Bussen går fra Mexico city terminal 1 kl. 21.00
  • Bussen tilbake går kl.14.00 fra Valle de Bravo, har du tidligere fly enn kl.19.00 må du ta alternativ transport.

Termikken er fin foran take off tidlig på dagen, men kan for uerfarne være noe hard midt på dagen. Vi har hatt med mange uerfarne som har lært mye på 2 uker her. De må forberede seg på en litt lang lunch midt på dagen da termikken er litt hardere.
Første året vi arrangerte tur til Mexico var i 1996 og siden har det blitt en tradisjon da vi ikke har funnet noe annet sted i verden som kan samenlignes med dette paraglidingens Mecca. (Vi har virkelig prøvd)

Prisen for  turen er kr 14.900,-. ( Flybillett, innmelding i klubben ca.1000 pesos (varierer) og lommepenger kommer i tilegg). Tillegg for enerom er kr. 500. pr. natt.
Inklusiv i prisen er:

  • Transport fra flyplassen til Valle de Bravo (gjelder fellestransporten fra flyplassen klokken 21.00 ankomstdag) og tilbake,
  • transport til flystedet hver dag (25km),
  • overnatting i dobbeltrom i hus,
  • instruktør hjelp til flyplan,
  • briefing og debriefing.

Prisen inkluderer ikke innmelding i den lokale klubben. Dette må hver enkelt ordne selv og det kan gjøres på klubbens nettsider:
https://clubpenon.org/
Lommepenger til mat og drikke pluss noen suvenirer beløper seg til ca. kr. 4.000,-. (Det er vanskelig å bruke mer da vi er ute og flyr hver dag.)

Rotor Akademiet

Vår mest flysikre destinasjon i desember og januar, termikken begynner kl. 1025 hver dag og varer hele dagen.

VIKTIG


Legg merke til at når du velger startdato i kalenderen under vises hele oppholdets varighet i netter, det betyr at hjemreisedato er dagen etter siste dato som vises i kalenderen.

Det er også viktig at du ikke betaler inn noe manuelt til kontonummer slik som praksis har vært tidligere, vent til du mottar e-faktura/faktura.

  • Totalt med tilvalg

Betal et depositum på 2 500 kr