• GIN Avid

  45 900 kr
 • GIN Bobcat

  5 500 kr
 • GIN Bolero 7

  29 900 kr
 • GIN Bonanza 3

  49 900 kr

  GIN sin C-klasse består nå kun av rene 2-liner design, Bonanza 3 er XC og konkurransemodellen og Camino 2  som er lettvektsutgaven som egner seg god for den ambisiøse HnF og XC/VolBiv piloten som vil ha en god miks av ytelse, lav vekt og pakkvolum.

  Bonanza 3 er første vinge ut og er en XC maskin med GIN sitt nye Wave Leading Edge konsept som gir den karakteristiske bølgede fronten som har vist seg i vindtunnell å gi mer kollapsresistens samt potensielt bedre ytelser og komfort i turbulent løft. Bonanza 3 har et moderat sideforhold på 6.3 og egner seg for piloter med erfaring fra høy-b segmentet som ønsker seg betydelig bedre ytelser for XC og som innsteg til konkurranseflyving i Sportsklassen.

 • GIN Boomerang 12

  59 900 kr
 • GIN Calypso

  44 900 kr
 • GIN Camino

  46 900 kr
 • GIN Camino 2

  55 900 kr

  Nye GIN Camino 2 er en lettvekts renraset 2-liner EN-C som er en perfekt kompanjong på dine HnF og VolBiv eventyr. Lav vekt og pakkvolum samt Wave Leading Edge gir en uslåelig kombinasjon for norske forhold.

 • GIN Classic rucksack

  1 990 kr

  Dette er den klassiske ryggsekken fra GIN, en slitesterk og komfortabel sekk i 3 størrelser, med gode plass og gode laterale strammestropper som sørger for å få vekten inntil ryggen. Denne sekken passer for tyngre vinger og seletøy og faktisk også for lette tandemer og tandemseletøy.

  Den høye og smale formfaktoren gir god balanse under bæring og rom for å pakke vinger med høyt sideforhold og lange spiler til å pakkes rundt seletøy og fremdeles ha plass igjen i toppen til instrumenter, hjelm, klær og annet en måtte trenge.

  Den største sekken passer godt til tandemrigg, konkurranserigg men også som reisesekk. Om du bruker denne ytterst som en Matryoshka dukke så får du plass til din vanlige sekk og masse klær og utstyr rundt som beskyttelse av utstyret i sekken innom. Kjempefin å sjekke inn på flyet.

 • GIN Concertina Compress

  1 190 kr

  De letteste og  mest praktiske kompresjonsposene på markedet.

  Med disse så pakker du din lettvektsvinge veldig raskt og kompakt slik at du får minimalt pakkvolum så du kan ha optimal størrelse på sekken for fjellturen eller hike & fly eventyret ditt. Concertinaen kommer i tre forskjellige størrelser som gjør at du får pakket  fra den minste en-duker/SPG/minivinge og helt opp til lettvektsvinger med lavere sideforhold og vingekorde opp til 3m og ca. 4.5kg.

  Concertinaen er laget slik at den komprimeres maksimalt når du skal bære, men når du er hjemme så tar du ut posen, åpner glidelåsen og lagrer vingen i hele sin lengde. Da er der god lufting og vingen har det godt.

 • GIN Evora

  39 900 kr
 • GIN Explorer 2

  49 900 kr

  GIN Explorer 2 er en av de EN-B sertifiserte vingene på markedet som har det høyeste sideforholdet, faktisk har denne vingen samme sideforhold som de populære EN-C vingene Delta 4 og lettvekteren Alpina 4.

  Dette er en lettvektsvinge, med svært gode ytelser for klassen, den har et beskjedent pakkvolum og kan pakkes kompakt som resultat av at den designet med korte spiler.

  Der mange produsenter velger å redusere antall størrelser og gjerne utelate den øverste størrelsen velger GIN å inkludere også den største størrelsen slik at denne lettvekteren passer for piloter med startvekt mellom 55-120 kg.

  En ypperlig vinge for ambisiøse Hike & Fly piloter i Norge hvor det ofte må bæres et stykke til start men som likevel har ytelser som vil ta deg høyt og langt og som sørger for at du også er i stand til å utnytte den svake siste kveldsboblen for den siste milen som lukker ditt planlagte rekordtriangel.

 • GIN Fast Packing Rucksack 2

  1 690 kr1 990 kr

  GIN sin hurtigpakkeryggsekk er romslig, fleksibel, slitesterk og behagelig å bære.

  Den kommer i to størrelser, en som passer til solovinger med seletøy (M) og den største som passer til tandem med seletøy (XXL).

 • Gin Fuse 3

  43 900 kr
 • GIN Fuse Passenger

  6 900 kr
 • GIN Fuse Pilot

  7 900 kr

Niks mer

Niks mer